23/8 dag 6 Lefkas

2010-06-09 13:05:12 Grekland 09
Sovmorgon!..
När vi väl vaknade kastade vi oss i poolen typ direkt, urskönt! När det väl var dags för frukost blev det återigen crepes på en mysig frukostrestaurang. På vägen tillbaka köpte vi solglasögon, klocka och olivolja. Upp på rummet med sakerna och på med badkläderna. Poolen ;).


Väl dags för middag käkade vi pitagyros, tsatsiki och sallad. Supergott. Raka vägen tillbaka till rummet och på med badkläder och då vart det dags för snorkling - nice! Hittade många annorlunda skatter denna gånger... Hårsnoddar, spännen, fat, ljus, burkar etc. Haha. Ett par fina stenar och snäckor hittades väl också. På grund av allt jäkla saltvatten har vi nu båda utslag överallt på kroppen då kläderna skavt. Härligt.. NOT. Hem och duscha och tvätta av alla badkläder och snorkelutrustning.

Gick ut och la oss och njöt av kvällssolen med en bok i handen, på spikmattan :) Läste en stund och bestämde oss sedan för att ta en promenad åt det andra hållet i staden, nedför gatan eller vad man ska säga. En sunkigare del av Nidri. Köpte med oss chips hem och myste ner oss i sängen med "lemonad" och öl. Mums.


Avslutade kvällen med ännu en mysig promenad i hamnen som är proppfull av människor på kvällen.

Kommentarer
Sofia Werlin - mitt liv med LCHF skrev:

SV: men gud.. Det tänker i alla fall inte jag göra med min pyjamas!!

Publicerades 2010-06-09 klockan 17:15:59
URL: http://sofija.blogg.se/
Amis skrev:

Fin blogg =)

Publicerades 2010-06-14 klockan 15:48:16
URL: http://www.metrobloggen.se/amis
simone skrev:

Det ser verkligen häärligt ut :D

Publicerades 2010-06-21 klockan 11:16:09
URL: http://fattybom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0