Lindaslya har tävling

2008-09-30 22:02:44 (0)
Tävla om hårförlängning hos Lindaslya :D

Någon gång så måste man ju vinna?

En vit jul

2008-09-30 21:42:01 (0)
En underbar, vit, riktig jävla JUL! Äntligen. Tack underbara fröken Wallin som kunde ge mig så bra svar. Sista tillfället hon kan hitta är den 18 dec enligt hennes preliminära papper. Åker förhoppningsvis uppåt den dagen men det är lugnt för tåget går inte förrän 18.20 tror jag det var. Jag längtar såååååå! Nu innan skall det planeras ordentligt och min lycka kommer nog inte kunna ta slut liksom! Som mamma säger - snö, fjäll, hav och bestefar <3

Ska sätta mig och kolla igenom lite julpyssel. Förbereda mig inför morgondagen. Boka tågbiljetter för mig och min prins. Sen krypa ner i Martins armar och sussa sött.


SÅ JÄVLA MYCKET KÄRLEK!

Thaimat är bra skit

2008-09-30 17:23:26 (2)
Gud vad gott det var!
Vi har precis delat en 86a tror jag det var. Hur bra kan det bli eller? Nötterna, löken och paprikan till Martin tillsammans med ris och lite kött + currybläsås. Det mesta av köttet och all sås med lite ris till mig! Japp! Gott gott. Bra när man har en sötnos som gillar allt det som man själv inte gillar eller vill ha.

Har kommit på att jag nu är, så gott som, daglig läsare av blondinbella, shopaholicmamman och mammakoch. Jag trivs i bloggvärlden. Härlig gemenskap på en level som man väljer själv.

Ny tävling från shopaholicmamman! :D

2008-09-30 08:21:12 (0)


Vem vill inte ha den eller!? Niiiiiiice! Ge mig.
Klicka på bilden för att vara med och tävla du också!

Skola idag...

2008-09-30 08:18:10 (0)
Låt mig bara slippa. Vill bara vara i grundskolan, som lärare! Det räcker nu. De har även ringt två gånger denna veckan om tre arbetstillfällen som jag inte har kunnat ta pga praktiken. Ledsamt. Kan man inte få jobba samtidigt? Uschamej. Hade ju varit skitkul! Blev en massa matte igår, finns det något bättre än matte för lågstadieelever? NEJ!

Nu är det dags för frukost. Jag kommer även att missa våra bästa år i 3 veckor framöver nu! :( Ge mig en box bara!

Mina fräknar!!!!

2008-09-29 07:29:37 (2)
Min lycka är huuuur stor som helst nu, jag kan börja se mina fräknar. Om det beror på krämen eller något annat spelar ingen roll men efter 3 dagars behandling så är nu mitt näsben nästan helt vitt, med fräknar! Jag är så glad. Är säkert iaf 5 år sen jag kunde se mina fräknar sist. Livet är ju bara hur bra som helst! Idag är även nästippen rätt ok, bara näsvingarna som lyser.. Just nu känns det nästan ok att ha finnar ;D haha. Ta bort det röda bara, till att börja med liksom. Jag älskar min hudläkare mer än alla andra just nu! Ja, jag lovar!

Ska nu iväg till Kungsbro på min första praktikdag, ska bli otroligt kul det med tror jag. Spännande att få vara med och lära ut. Ska träffa Lina om inte alltför länge så ska ta och packa väskan klart och slänga på mig skorna och dra iväg till Kungsbro. Känner att det är dags att åka på shoppingtur i Skövde eller något nu för jag behöver ett par varmare skor som inte är mina blåvita moonboots. hehe.

Käääääääääääääärlek / Lene-Therese

God natt

2008-09-28 21:34:45 (1)
Mammas blogg börjar bli jätterolig nu :) Har ju lagt upp en massa bilder på sina sköna kreationer. <3

Har precis ätit kvällsmat med min prins. Haft en redig mysdag idag. Nu ska jag springa tillbaka till honom i soffan. Se ännu ett avsnitt av Smallville. Sen är det dags för sängen. Ska ju upp tidigt imorn och kolla in hur det är att vara lågstadielärare. Ska få vara med en av världens bästa lärare också - Barbro. Ska bli riktigt kul och intressant att se hur hon lär ut och få prova på själv. Får ju även första dagen vara med Lina då hennes handledare inte kommer att vara i skolan under morgondagen. Skönt att praktiken är i stan också så man slipper åka ut till Ekedalen. *phu*

Me love mr wake

En alldeles perfekt söndag

2008-09-28 12:16:26 (2)
Precis som det ska vara. Sova tills man blir väckt av solen. Se det fina vädret ute. Väcka pojkvännen alldeles för tidigt. Men som tur var kollade han inte på klockan för då hade han inte gått upp. Ett par avsnitt av Smallville och sen ett gott bad alldeles själv. Så Martin diskade istället. Hur bra kan livet bli eller? Mamma ringer, prata med henne när man ligger och badar. Sitter i sin favoritvrå i huset och leker för sig själv. Hon har hittat roliga kort på youtube som hon nu ska prova att göra. Hon börjar även få igång sin blogg. Kul! Tänkte väl att det skulle vara något som passade henne. Upp ur badet. Krama världens finaste kille en massa. Börja förbereda efterrätten inför söndagsmiddagen. En såndär perfekt söndagsmiddag när man blir mätt på förrätten för att den är så sjukt god - blomkålssoppa! Yeeeah! Ska snart iväg till mamma.

EPD - en perfekt dag

6.45 på en lördag!?

2008-09-27 10:10:50 (1)
Usch. Sovmorgon ska man ju ha på en lördag.
Men nej, eftersom vi (läs Martin) lyckades tvätta så bra förra helgen så var vi tvugna att ta första lediga tvättid vilket blev lördag morgon kl 7 - 15. Så tvätta tvätta. Har en massa varma rena handdukar här uppe nu som ska bli riktigt mysiga och rulla runt sig efter en skön dusch med det svindyra schampot från apoteket....

Lisa och Lili

2008-09-26 14:14:27 (1)
Nu fick jag besök iaf av mina småsyskon. Lili skulle som bestämt bada och duscha med mina prylar för att hennes hår är så sjukt torrt och slitet. Blev riktigt skönt efter. Igårkväll köpte mamma samma prylar då hon håller på att bli blond igen :)

Nu kommer Martin hem snart. Då blir det en snabb, mysig dusch innan shoppingturen.

Present till Maud

2008-09-26 11:53:07 (0)
Idag skall det köpas present till Maud. Om det blir i Skövde eller Falköping är frågan. Får se vad Martin säger när han kommer hem. Sitter här uttråkad och pillar med böcker och papper från skolan.

Uttråkad. Skulle fått besök av mina småsyskon men tydligen inte. :(

Älskling, kom hem nu

2008-09-26 06:45:07 (0)
Ligger här igen, ensam. Kom hem. Börja liiite senare bara. Ligg här hos mig och håll om mig en stund till bara. Jag saknar ju dig. Nu är mina tår kalla, jag kan ju inte få dem varma utan dig. Älskling, kom och hjälp mig. På morgonen vill jag ju ha dig här hur länge som helst! Längtar tills på söndag. Det kommer bli den bästa söndagen någonsin.!

Kanske hem till Stephanie ikväll då. Får se vad som sker.

Malin, saknar dig fortfarande ju. Och vi saknar uppdateringar i din blogg!

En mysig torsdag

2008-09-25 21:38:21 (0)
Vem har världens bästa mamma? JAG!
Skickar ett sms tidigare på dagen och frågar snällt om det blir pannkakor till kvällsmat, och självklart. Du är underbar mamma! Blev en mysig torsdag iaf. Men kan det bli annat när en sjungande mamma står i köket och steker pannkakor när pappa flötar i fotöljen framför den öppna spisen. Varmt och skönt jämfört med den 20 grader KALLA lägenheten. Jag är uppväxt med en medeltemperatur på typ 27 grader. Skyll på mamma. Är man inne ska det vara varmt! På denna fronten kommer jag aldrig bli miljömedveten för mitt välbefinnande ligger före det. Är det 20 grader så är mina tår och fingrar som isbitar och inga som helst tofflor hjälper! Och vad ska jag göra, gå med vantar inomhus?

Och vet ni, träffade världens bästa Erica påväg hem från mamma. Uuuunderbara du!

Uuuuunderbart!

2008-09-25 09:19:08 (0)
Kanske blir en underbar torsdag iaf! :D Fick precis mejl från Johan Lindell om att jag fått flyttat VFUplats till Barbro på Kungsbroskolan! Jag är lycklig som satan nu! Slippa Ekedalen! Yess!

Nu ska jag mejla Barbro så jag vet när jag börjar på måndag ;D

God morgon, torsdag

2008-09-25 06:47:22 (0)
Torsdag, det är en dag jag inte tycker om speciellt mycket. Den är till överflöd och för inte alltför ofta med sig något gott.

Ligger här ensam i sängen och vill att min älskling ska komma tillbaka hit och lägga sig. Bättre sen när jag också får jobba och slipper ligga här ensam och sakna honom. Så jävla tråkigt att ligga ensam i en säng helt enkelt, kallt också för den delen. Han är ju varm som ett element. Och fin.

Hur som helst vart det inte för många mardrömmar inatt, det har det vart typ alla andra nätter i veckan. Inatt var det att jag skulle komma för sent till skolan. En skola där man började typ 8.20 så det var gymnasiet jag var tillbaka i tror jag.

Idag ska det pluggar, göras lekar mest. Sen förbereda diverse seminarier och allt vad skolan har att erbjuda. Skall även se på våra bästa år 9.50 och 12.50 då jag var på KSS igår och inte hann se programmet som gick 12.50. Sedan en kort sväng in och se om avsnitt 5 (tror det var 5 jag var på) av top model finns tillgängligt.

Mitt hår är även idag toppen av mina blonda duschgrejor och mitt sunsilk repair... Underbart!
Martin, jag älskar dig

Lite roligt

2008-09-24 16:20:11 (0)
tävla tävla, varför ska man alltid tävla?



(klicka på bilden för att vara med)

Pormaskar

2008-09-24 16:16:16 (0)
Sitter och läser om acne på acos hemsida, då min hud är för känslig så finns det ju inget jag kan göra men fastnade i en sak som var lite lustig (http://www.aconordic.com//default.asp?sid=2543). Man ska inte klämma sina pormaskar. Men kul att gå runt med stora svarta prickar då eller? Läs i rutan som syns till höger på lönken jag skrivit. Jag däremot har ju "tur", jag får inte pormaskar pga rosasean... eller? Herregud vad rörigt det är i min hjärna nu..

Jag är med! Är du?

2008-09-24 16:03:40 (0)


(klicka på bilden för att vara med)

Bra skit!

2008-09-24 15:51:37 (0)


Denna var riktigt skön att ha i håret, blev som silke efter och det behövs då mitt hår börjar bli väldigt slitet. Borstar det väldigt sällan och sätter alltid upp det i en tofs. Det sliter nog rätt bra. Så ska bli kul att se om den hjälper i längden.

Äntligen!

2008-09-24 15:48:46 (0)
Har nu äntligen hittat mitt älskade shampoo och balsam! Finns det något som gör mitt hår lyckligt så är det detta! Stod verkligen nere i ett litet hörn på ica. Men den som väntar på något gott väntar tydligen alltid för länge! Håret blir så fräsht och skönt och bra. Mitt långa blonda hår, det är min stolthet! Synd att säga det men... Utan det så hade jag inte varit jag...


Ett givande besök?

2008-09-24 15:43:57 (1)
Frågan är om besöket var givande eller ej? Jo kanske.

Får ju hur som helst prova ännu en kräm. Skriver senare vad den heter då jag inte kommer ihåg det nu. Och en schampoo.. För att? Jo, jag har tydligen en enligt henne "fantastiskt känslig hy", rosasea, acne och mjällsvamp? Yess! Toppen.. Trodde inte man kunde hitta fler fel på mig men ack så fel jag hade. Många synliga blodkärl över näsan etc. Gick hem med ett recept på 2 saker, en remiss till ögon, en broschyr om rosasea och en ny tid till hud. Detta kommer att bli en kostsam men nödvändig procedur som förhoppningsvis skall hjälpa!

Så vad gör jag? Jo, jag gör havregrynsgröt (minus salt), väntar tills den blivit rumstempererad, lägger som en mask över området vid näsan, tar bort efter en stund och kletar sedan på svavel(?)krämen jag fått. Svensk medicin liger tydligen lite efter hennes kunskaper också så hon höll på att gå i taket när hon såg hur mycket jag behövde de produkter hon kände till som är tillåtna i andra länder. Ska försöka få reda på vad det var och försöka få tag i det. Allt går om man bara vill. Om jag så ska köpa en flygbiljett!

Hur som helst, tack för en mysig tripp mamma.

Scrapbooking

2008-09-24 10:15:52 (0)
Nu ska mamma få visa sina sköna kreationer på mammakoch.blogg.se, ska bli otroligt kul att se hur det blir! Eftersom hon inte kan sluta med korten och div. kreationer vid sitt fullproppade skrivbord (som skulle behövt innehålla fler lådor och sådant) så ska det bli kul att få följa hennes utveckling. Bröllopskortet till Jari och Carina var ju storslaget!

Om 30 minuter går bussen till Skövde, ska då möta upp mamma och ta en tur i butikerna innan bilen går vidare ut till kss. Jag vill verkligen att hon ska vara megakompetent och bara kunna allt och säga att detta är inga problem. Ge mig ett mirakelpiller eller något. Make my day! Jag kommer bli världens lyckligast om den närmaste tiden efter hud bara går vägen. Jag vill ha en vit näsa! Jag är inte Rudolf, inte alkolist, inte 14 år - ingenting!

over and out

Hud KSS imorn

2008-09-23 13:56:20 (0)
Som jag har väntat! Jag vill bara att allt ska bort! Tänk att få ha en näsa som inte syns mer än något annat på hela kroppen! Är det rosasea? Kan de göra något åt det? Finns det några piller eller krämer? Jag hoppas på svar imorn. 20 år och ser ut som en 14åring i ansiktet.... snälla

God morgon

2008-09-23 11:04:16 (0)
Yr. Börjar även bli smått hungrig nu. Blåbärssoppa till frukost? Ja tack.

Idag blir det plugg för hela slanten här hemma. Börja planera lekar som skall skrivas om med Lina. Jag är inte studiemotiverad, jag vill bara ha jul. Men det innebär ju att jag studerar 100 gånger bättre än förra terminen så tiden går fort så julen kommer snart! =D

En riktig jul

2008-09-22 20:10:02 (2)
Gud vad jag längtar efter julen!
Det är bara slutet av september och jag är redan hyper!

I år ska julen firas i Norge, närmare bestämt Sörreisa. Bara jag, Martin, min familj och bestefar. Hur bra kan det bli?
Kommer förhoppningsvis att ta en miljon bilder så jag kan visa varför min jul kommer att bli så perfekt i år.

Jag saknar julen med baba och deda, men inte resten av det som kom med dem. Bara dåliga minnen av all hets, hur lillsyrran satt i sitt paketberg fram tills det kom ett nytt favoritbarn och hur trött man var när man kom hem. Jag behöver lugn och ro på julen och kommer nog aldrig gå tillbaka och fira en julafton med så många människor.

Nu ska iaf julen börja förberedas ordentligt!
Julklappar skall börja köpas, julkort påbörjas, tågbiljetter beställas osv.

Jag vet att jultomten kommer ifrån nord-Norge, för där är det alltid snö och klarblå himmel de sekunder man faktiskt kan se himmelen under denna mörka årstid. Jag älskar norge.

Ska bli spännande att låta Martin se vad det är jag har pratat om hela tiden. Då kanske han kan förstå varför jag älskar det så mycket. Nästan lika mycket som jag älskar honom

Läs och stöd forskningen

2008-09-22 16:22:54 (2)
Läs http://therealcolombo.blogg.se/index.html och följ hans länkar där du sedan kan ge ditt stöd till cancerforskningen.

Hjälp till, du också!

2008-09-22 16:08:03 (0)


länka du också! uppdrag barn.se

En ROSA kalender :D

2008-09-22 15:40:35 (0)


Låt mig vinna :D:D:D

tävla på http://moonzanna.blogg.se/2008/september/vinn-en-rosa-kalender.html du också!
Lycka till!

Söt liten fickspegel - tävling :)

2008-09-22 15:29:24 (1)


var med du också och tävla på juliasbullar.blogg.se

Vinn fräcka skor!

2008-09-22 15:05:56 (0)



Var med och tävla du också så får vi se vem av oss som har störst tur i lottdragningen sen!
Lycka till allihopa!

http://sweetwishes.blogg.se eller http://metrobloggen.se/walkinmyshoes var det ja! Gå in och var med!!


Riktigt fint smycke - tävling ! :D

2008-09-22 14:48:07 (0)


Jag är med och tävlar hos En Mölnbobos Liv om ett smycke från Pärlsmycken . Tävlingen avslutas 30 september. Var med du också!

En tävling :D

2008-09-22 14:42:02 (2)


Var med och tävla du också!
Ju fler ju roligare :D

tävla på 
http://izzah.blogg.se/2008/september/vinn-pilgrim-oghangen.html

vinnaren blev http://atttentionwhore.blogspot.com/

Malin

2008-09-22 14:21:47 (0)
Jag saknar Malin!
Kom hem och berätta om allt som sker. Sitt inte ute i skogen under en gren och vänta på nästa 7mila vandring.
Du kan ju mest av allt INTE fylla år där ute! Nej!
Du ska vara här, här med din familj och dina vänner och inte dina jävla kottar!
mollymums.wordpress.com (?) så var det nog.

Kom hem

På tal om köp

2008-09-22 14:13:17 (0)
Ska köpa två par nya örhängen från http://finidesign.blogg.se/
blir nog ett par rosa, stora, platta och ett par likadana fast vita.
hoppas de sitter bra i öronen sen. fint till mina nya klänningar :)

helt sjukt egentligen, äger typ en klänning från förut.. har nu köpt 3 i loppet av ett par veckor.
en rosa ballongklänning från halens, en rosa illsöt klänning från asos och en vit enkel klänning från asos.
känner mig dock som en liten barbiedocka i klänningarna men vad gör det?
de går att spela fotboll i iaf, jag lovar, har provat. kan lova att det var ett par gäster på bröllopet med stora ögon när lene i en rosa klänning och ett par rediga klackar prang runt med pojkarna och spelade boll. hehe.

Allt sitter på utsidan?

2008-09-22 14:08:52 (0)
Mobiler som görs nu håller knappt ett år, 3310 Nokia - den enda riktiga mobilen! Fick min ett par dagar före jag fyllde år förra året. Nu laggar den, vill inte ladda, batteriet suger, den är seg och vill ibland inte ringa till folk. Usch. Den är liksom inte snyggast i världen men vore ju inte fel om den höll lite då.

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=200721
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=214637&s=inkfrakt
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=312012

någon av de tre mobilerna blir nog min nästa tror jag. när skall detta ske? jo, dagen då min mobil inte startar mer.. typ senast januari 09 eller något.! skitmobil.

Smallville

2008-09-22 10:55:33 (0)
Att se serier säsong efter säsong är inte helt min grej, brukar tröttna sådär mitt i andra säsongen... Men Smallville, hallå, vi ser ni 5e säsongen och det är fortfarande lika bra! Tur att Clark, Lana, Lex och Louis är så sjukt snygga så man har något att se på också ;)

Aldrig mera natt

2008-09-21 13:17:53 (1)
Aldrig mer att jag jobbar natt, gamlingar är så mycket otäckare i mörkret!
"gå in dit och dit och dit och kolla så dom lever"
Jagskaaldrigbliundersköterskaiallafall!

Nu sitter jag här med en dunderhuvudvärk.. vill bara att min älskling ska komma hem från matchen och ge mig mat. Orkar inte dra mig ut ur sängen för att fixa det själv. Känns bara jävligt tråkigt. Fick ju iaf frukost på sängen imorses <3

Ska nog ta tag i detta lilla bloggandet för det är lite gött att skriva av sig.

Grattis Giff!!!

RSS 2.0