Laga mat

2008-10-29 15:48:04 Livet
Ska gå och laga mat till min älskling nu. Ska bli så kul att visa honom den nya designen sen när han kommer hem. Makaroner får han idag. Typ något recept från tidningen Buffe eller något sånt. En efterlikning av det iaf blir det. Sen hur det smakar vetekatten! Det löser sig. Har ju lärt mig av mästerkocken!

Kommentarer
E skrev:

Hehe, jaa lite roligare än "bara" Elin.. :) Kram

Publicerades 2008-10-29 klockan 16:39:30
URL: http://eeehlin.blogg.se/
Diana skrev:

Snygg blogg!! =) Ska vi följa, prenumerera på varanras via bloggkoll?Tack för söt kommentar!! Har nu uppdaterat bloggen med bilder från min och älsklingens förlovningsresa, välkommen in och titta! :D Kram

Publicerades 2008-10-29 klockan 18:02:53
URL: http://dianasblogg.blogg.se/
Anonym skrev:

Vilken fin blogg!!

Publicerades 2008-10-29 klockan 18:42:38
Linda skrev:

Åhhh vad fint det blev=)

Publicerades 2008-10-29 klockan 19:15:42
URL: http://sweetkay.blogg.se/
Marica Rödebäck skrev:

Fiiiiiin blogg, gumman!



Jasså, jag får inte så mkt eftersom jag inte klickade vidare. .. Menmen.



Ps. Du har inte lust att komma hit på underklädesparty en vardag i dec?

Publicerades 2008-10-29 klockan 19:35:12
URL: http://rodeback.blogg.se/
Linda skrev:

Jag ser ju den i Mozilla och ser inge konstigt men det gör min däremot. Nu måste jag kolla om det är skillnad i explorer.

Publicerades 2008-10-29 klockan 19:53:03
URL: http://sweetkay.blogg.se/
Linda skrev:

Ser likadant ut i båda

Publicerades 2008-10-29 klockan 19:53:48
URL: http://sweetkay.blogg.se/
Marica Rödebäck skrev:

Datum är inte riktigt satt ännu, men vi jobbar för att få den 10dec ...

Publicerades 2008-10-29 klockan 19:59:21
URL: http://rodeback.blogg.se/
Karin skrev:

Åååh bidde lite lessen där...

Men jag LOVAR att ordna med tävlingar där man kan vinna nagelprodukter också i framtiden.♥ från Karin

Publicerades 2008-10-29 klockan 20:26:36
URL: http://lightelegance.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0