TIPS?

2009-09-02 12:33:51 Rosacea...
Hej!
Har du några tips att dela med dig av när det gäller behandling av rosacea får du gärna säga till!
Cellex-C, jättenattljusoljekapslar och rosacea hyaluronic serum är tre jag hört om och är lite nyfiken på att höra om någon testat?
Tacksam för svar kära läsare!

Kommentarer
Iréne skrev:

Jag behandlas sen 2 månader tillbaka med finacea gel som jag fick utskriven av husläkaren. Har funkat rätt bra rodnaden är inte lika intensiv och de små "finnarna" kommer bara nån enstaka nån gång ibland istället för varje dag. Behandlingen kan bli rätt långdragen men slutar man för tidigt kan det bli värre. Å så himla jobbigt är det ju inte att smärja in sig 2 ggr om dan det gör man ju ändå. Har du varit hos doktorn så de fått titta på dig och ställt diagnos. visserligen tyckte inte min läkare att jag stämde in helt på de personer som brukar drabbas eftersom jag är under 30. Men han såg inget fel i att jag skulle prova den krämen, eftersom den inte skadar om det inte skulle vara rosacea.Hoppas det löser sig för dig.

/Iréne

Publicerades 2009-09-21 klockan 16:45:38
Anonym skrev:

Hej!

För mig funkar svavelsalva perfekt. Beställs från apoteket och en tub kostar ca 200 kr. Fick tips av min svägerska som jobbar på sjukhuset efter och efter bara några veckors användning, så har jag inte längre röda utslag Lycka till!

Publicerades 2009-11-16 klockan 12:22:31
Jenny skrev:

Hej! Jag lider också av rosacea, och har prövat vad som känns allt.. Nu vet jag dock någonting som faktiskt FUNGERAR, och motarbetar detta! Jag skickar en länk, Må gott huset är bara en av ställena där de jobbar med detta men tro mig, det fungerar! Tips: 6 behandlingar, sedan känner du dig som en gudinna! Kram från Jenny http://www.magotthuset.se/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=2&Itemid=2

Publicerades 2012-09-27 klockan 22:52:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0