Billiga Converse på La redoute.

2009-08-31 13:31:58 Livet (1)
279kr, udda färger och storlekar.
http://www.laredoute.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=43667&productId=182868&articleId=32138&variantId=2410883&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=

Måttligt roligt.

2009-08-30 09:28:32 Livet (3)
Nu är jag besviken.
Hemligheter, någon?
Nej, tydligen inte.
Surprise, någon?
Nej, tydligen inte.

Du och Jag

2009-08-27 15:10:49 Grekland 09 (5)

19/8 dag 2 Lefkas

2009-08-27 14:14:09 Grekland 09 (1)
För det första, grattis till Linnéa Frid som fyller 21år!

Vi slängde snabbt på oss kläderna och vandrade iväg till Kominatos Bakery för att köpa lite nybakat bröd som senare skulle avnjutas på balkongen tillsammans med tsatsiki och citronvatten. Toppenfrukost.

Dags för solkräm (använde solkräm med skydd 40 hela veckan för att överleva solen, brände mig lite på höften sista dagen så det gjorde jag bra!). Vi traskade ner till havet i hopp om lite kul snorkling och yey, vattnet var klart och fint och fiskarna bjöd på en nedrans show. Härligt. Dock vart vattnet fortfarande för jävligt att svälja, vet inte vad jag höll på med men det blev ett par liter... Hm.

Köpte cheesecake på väg tillbaka till hotellet där vi skulle softa vid poolen. Lugnt och skönt fram tills "KP" dök upp och ändrade ingredienser i poolvattnet. Önskar jag kunde försvara dem då de var norskar men...



Till slut tröttnade vi på att vi nerstänkta och höra på Juha som åt godis, eller nej just det, det var ju "KP" som pussades. Vi gick då och käkade tsatsiki och Pita Gyros 2€ som var riktigt goda trots att brödet inte var värt att försöka tugga igenom ens. Pita Gyros är gyros fast i pitabröd. Efter detta shoppade vi lite vykort till famijerna och snapsglas till min samling.

Tillbaka på hotellet slängde vi oss i poolen då vi näst intill tuppade av av värmen. Solade och badade en massa och sedan köpte vi glass och till min glädje heter Magum - BOSS i Grekland och de hade då BOSS Double. Lovely!!

Vi begav oss sedan till havet för snorkling och för att dricka saltvatten, eller ja, jag gjorde... USCH! Fattar inte hur jag lyckades med detta hela veckan... Till slut ville jag inte dricka saltvatten, eller snorkla mer menar jag så då gick vi och duschade och letade restaurang. Det vart rätt fullt på restaurangerna då båtarna anlände runt 18-19 tiden. Vi käkade Mixed grill som är en typ av grillbricka. Gott men hur mkt mat som helst! Vi fick även besök av en söt liten kisse som var lite hungrig.



Köpte ett fint halsband i hamnen för 5€ då Martin tyckte att det kunde bli ett fint minne av den kvällen och sedan ett lila nagellack på "ströget" för 4€. Blev aningen paff när hon i kassan började prata svenska med oss.

Åter till hotellet Georgio Palace där vi tvättade salt ur diverse kläder och badkläder som vi hängde ute på balkongen. Innan vi knappt vart klara med detta så omfamnades vi av mörkret. Strömavbrott. Halva Nidri. Vilket i detta fallet även betydde halva hotellet och därav självklart våran halva. Vi letade fram lite läsning och gick ner och lade oss i var sin solstol under en lampa och väntade på strömmen. Den var borta ca 30 minuter men det var mysigt i solstolarna så det gjorde absolut ingenting. Hur kan man inte ha det mysigt tillsammans med Martin anyway?

18/8 dag 1 Lefkas

2009-08-27 13:51:30 Grekland 09 (1)
Vaknade med en sjukt tom mage och ville mest bara ha mat, öppnade balkongdörren och njöt av att solen vart på väg upp och att staden inte var så illa som jag trodde kvällen innan. Haha, lätt att bli överkänslig när man kalvar...



Dagen började lugnt och skönt, väldigt mysig liten stad. På med solkräm och iväg och köpte frukost. Frukosten bestod av yoghurt och chips och ett par tuggor i en macka för min del. Hade saltbehov och vart inte speciellt sugen på något alls. En bieffekt av att spy? Käkade på balkongen medan solen klättrade upp på himmelen. Det var lagom varmt tidigt på morgonen redan.. Hm. Hur blir det senare då? Jo det kom att visa sig att det blev asvarmt när solen stod mitt uppe på himmelen! Att inte jag, lilla vita varelse smälte det är ju ett under. Som tur är vart ju vattnet lite kallare än solen iaf.

Efter frukosten tog vi en promenad i staden för att försöka hitta stranden, vi valde fel väg först och blev lite ledsna när vi trodde att vi skulle få bada mellan båtarna. (typ asså) En km till vänster däremot visade sig vara en massa strand, dock inte sand men strand! Vattnet var asskönt och smakade absolut inte gott. (No way!)

Vi gick tillbaka till hotellet och hämtade snorkel etc och tänkte snorkla lite i havet, det var lönlöst då sikten i vattnet var va 30cm. Tråkigt men sant, vattnet var grumligt. Jaja, allt kan ju inte vara perfekt tänkte vi och slappade lite innan mina hypergener satte fart och inte ville ligga still mer. Jag brann ju och det var tråkigt att bara ligga ner!



På väg tillbaka till hotellet köpte vi glass som vi käkade i sängen med ACn på. Svalkade lite. Sedan på med badkläderna igen och hopp i poolen som var askall. (Vätternvärme i den). Lovely. Solade och läste lite tidning (Hade Glaze, Veckorevyn och Slitz med mig).

Sedan började hungern komma krypande och vi begav oss på restaurangjakt, fullträff första dagen vilket gjorde att vi hade väldigt höga krav på resterande restauranger kommande dagar. Vi åt en sagolik tsatsiki, en god grekisk sallad och pizza. Nammnamm! Bild på maten och utsikten från bästa restaurangen Mandarinos.



Efter käket tog vi en promenad upp och ner i gatan som var en bra bit lång och inte lätt att ta sig fram på då det varken fanns trottoar eller väg att gå på... Lite klurigt men man vande sig med tiden, det var bara att gå helt enkelt. Vi gick en bra bit och tittade på nästa strand och på vägen tillbaka inhandlades det en hatt för 9.5€ för att inte min hårbotten skulle dö efter en vecka i Grekland, en solfjäder för 3€ som blivit starten på en ny samling, en kortlek för 3,5€ då vi hade glömt att ta med det och en citron för att vattnet skulle vara mer lockande att dricka. (Vet att priserna kanske inte är så intressanta att veta för alla men om någon skall dit så är det kul för dem att veta liksom)

Väl tillbaka på hotellet satte vi oss på balkongen och drack vatten med citron, citronen var asgod, smakade lite mer mot apelsin eller vad man ska säga. Åter på med badkläderna och snorklade och tävlade i poolen flr att sedan gå och köpa cheesecake som var gudomligt god. Kominatos Bakery hade bröd och bakelser i alla dess former samt mackor och glass till en billig peng så det stället rekommenderas!

Kvällsmaten denna dagen bestod av chips, tsatsiki och NCIS. Trött som bara den efter en annorlunda dag så sov jag hårt.


17/8 avfärd - Lefkas

2009-08-26 10:12:22 Grekland 09 (4)
Dagen började med en pannkaksfrukost hemma hos mamma som vart lika underbar som vanligt. Mammas pannkakor är bäst! Därefter åkte vi hem och fixade det sista. Vattnade blommorna och sa hejdå till hemmet. Hämtade pappa och begav oss till Göteborg. Släpptes av och Lili stortjöt "Lene, det är inte roligt att åka ifrån sin familj". Hon är ju underbar.

lite trött på väg till bästa staden i sverige.

Vi träffade Sandgren-family, checkade in och köpte oss käk - grillad ost och skinkmacka, cheesecake, brownie och färdigpressad (ja, inte färskpressad - färdig...?) juice. Mackan var asgod och fikat  vart okej. Martin tyckte nog sämre  om fikat och åt inte alls mycket vilket resulterade i att min mage ville spricka sen!



Vi vandrade runt lite i affärerna och hittade ingenting speciellt. Köpte en tidning att ha i veckan. Sedan vart det dags att boarda. Nervös som bara den var jag. Vi satte oss på rad 2, alltså längst fram på den högra sidan. Jag fick fönsterplats. Nice! 2 fönster hade jag t.o.m. Hihi. Kröp genast in under filten då jag frös en massa. Då vart det dags för start, shit vad spännande. Det gick skitfort och när flyget började lyfta vände jag bort ansiktet. Fan, jag var ju inte på marken mer! Otäckt! Jag är ju höjdrädd! Martin försökte tvinga mig att titta ut och till slut gjorde jag det, det var ju asfint! Helt underbart. Svängarna var obehagliga men resan vart underbar annars. Landningen var mindre otäck. Ska ni flyga med apollo så är Novair easy att rekommendera! Du tjänar på det!

Äntligen framme, kliver ut ur planet till en kvav luft som inte gick att beskriva. Mina tankar var "ska jag leva utan syre i en vecka??!". In, hämtade väskor och hittade bussen vi skulle med. Bussen hade luft! Tack! Busschauffören var galen men omtänksam, det var bäckmôrt och vilka kurvor. Uffda. Började må mer och mer illa pga min underbara åksjuka... Martn fixade påse och vatten och dryga 100 meter från hotellet så spydde jag som en liten kalv. Hade jag inte haft ett underbart litet par bakom mig som pratade vidrig mat i 10 minuter så hade jag nog klarat mig. Grrr...

Väl framme efter denna hemska resa visades vi till hotellet och rummen och fick oss AC. Stod på balkongen och sa till Martin att jag ville åka hem. Mådde sååå pyton. Haha. Slocknade sedan i sängen och vaknade inte långt senare och då hade Martin packat upp sin väska och fixat lite. Söta du. Mådde fortfarande asdåligt och magen krampade. Slocknade mitt i kramperna och sov rätt gott.

L <3 M, underbara pojkvän!


Avresedagen!

2009-08-17 10:11:53 Grekland 09 (6)
Jihu!
Dagen som jag har räknat ned till typ hur länge som helst!

Det sedvanliga larmet (står på 06.18 ifall Martin försover sig som händer några gånger då och då [läs: 2 gånger förra veckan]) gick av. Jag vaknade och hade mot mina aningar sovit fruktansvärt gôtt. Nybäddad säng, skön temperatur och en mysig pojkvän var det som behövdes.

Hur som helst, jag somnade inte om som jag tänkte utan satt på toa ett bra tag istället - resfebern har börjat!
Kommer tillbaka till sängen, ashungrig, och väcker den söta pojkvännen. Ringer min underbara mamma och vill ha hennes bästaste pannkakor som hon bör ta patent på. Världens bästaste mamma säger "jaha, då är det bäst jag går ner nu då".

Vi kliver upp ur sängen, slänger på oss det muppigaste jag sett på länge och beger oss till mamma. Kommer dit, hjälper till med dukning, viker lite tvätt och blir överlycklig av att hitta lite av mina underkläder där (vart ju husvakt nyss så det blev lite kvar i tvätten) och sedan åt vi. SUPERGOTT!

Tack för frukosten mamma!


Är nu hemma, har städat lite och hoppas förgäves att all tvätt från igår ska torka - torktummeljäveln vart ju självklart trasig och det var en hel del handdukar och sådant som skulle torkas!!!! :@

Dags att kliva in i duschen, kramas lite och sedan se till så att allt är packat.

1300 blir det avfärd med pappa.

CYA <3



uppdt.
kan någon lägga en liten kommentar då och då om hur det går i våra bästa år eller????? SNÄLLA!

that's all for today

2009-08-16 10:39:05 Livet (9)
denna bilden får avsluta uppladdningarna

Lene o Lili

2009-08-16 10:34:59 Livet (6)

Vi sötar oss :)

Min plutt

2009-08-16 10:32:55 Livet (2)
som jag saknar mer än något annat...




kom hem, snälla

Flygande hund / supermanhund (mobil)

2009-08-16 10:29:49 Livet (2)

Bilden talar för sig själv.

Bilder från kalas hos Cathrine (mobil)

2009-08-16 10:27:20 Livet (3)

Jag och min käre poseare! ;)


Ena födelsedagsbarnet samt vän.


Mamma och min kära låtsaslillasyster som vi saknar massa nu!


Nu har man blivit kort... ;P
Här har vi även det andra födelsedagsbarnet. :)


Tårtan som var av allt det goda! Mums!

Bilder från en dag i Hjo med mamma och Lili (mobil)

2009-08-16 10:22:03 Livet (2)

Picknickfrukost i hamnen.


Ser mörkt ut men den är en dålig fotograf :P


Sedan raceade vi med room service bilen på vägen hem bara för att se om den var någon känd i bilen ;P blev rätt besvikna när det bara var en vanlig gubbe :P

Ja, jag gillar salt! (mobil)

2009-08-16 10:19:03 Livet (1)

knappt så att det syns ju ;P

En liten kul bild bara.. (mobil)

2009-08-16 10:17:54 Livet (1)
Tog kort på Lisas cappuccino, någon som ser något kul med den?

Bilder från Ikea med W (mobil)

2009-08-16 10:16:39 Livet (2)

De säljer från och med nu jätteskydd på IKEA.


Sedan besökte vi en scout som hade väldigt fina blommor.


Denna hade han på sin bil, jag syns ju därunder! ;P


Lika seriös som sin bror på bild.


När vi kom hem till huser (husvakt åt m o p) så vart staketet invaderat, de fick bara i vitt puder...

Bilder från Laserdome och grill med W (mobil)

2009-08-16 10:09:25 Livet (0)

De lekte i "lilla" poolen hos farbror när vi var klara med Laserdomen.


Philip vart rätt utmattad på vägen hem.

Bilder från Grill hos Jenny och Fredrik (mobil)

2009-08-16 10:06:43 Livet (0)


Då drack vi denna goda drink :)

Bilder från kräftans dag (mobil)

2009-08-16 10:00:59 Livet (0)

Lillsyrran fick nya solglasögon av systeryster. 25kr på Lindex-rea!


Alla "barnen" leker.


Den här bruden har ett löst ben.


Och hunden orkade inte mera.

LEFKAS IMORGON!!!! :D

2009-08-16 09:24:20 Grekland 09 (4)
Känns helt overkligt, men imorgon åker vi! :D

Kräftans Dag

2009-08-15 16:22:50 Livet (1)
Igår var det Tidaholms "nationaldag" aka kräftans dag. Inte som norskarna (läs: Lövheim) trodde första året...
Vi började dagen med sedvanligt mys och tjat vid tältet, lite shopping i centrum och samling för familjerna ca 16.30 vid tältet för att invänta isläppet och sedan den årliga pommesätningen.
Efter ett par timmar vid vattnet är det dags att gå hem för att ha en mysig kräftskiva, i år med min familj och Lövheims.
Riktigt mysigt!
Det var hur som helst en toppendag som avslutades lugnt och sansat.
Tusen tack allihopa! <3

In focus

2009-08-14 08:41:21 Livet (3)
Kan inte riktigt sluta le åt den här -> http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5641738.ab

4 dagar kvar

2009-08-13 06:57:54 Grekland 09 (1)
sedan drar vi mot Lefkas!

Underbart.
Idag blir det picknickfrukost med mamma i Hjo och sedan klippning på Hair i Hjo av underbara Lisa.
Efter det en sväng till Hem&Hobby för att inhandla en ram till andra Mussepusslet.
Därefter hem för manikyr på Cosy Nails.

Yeah

Minst en termin till...

2009-08-11 18:23:44 Livet (4)
Ser ut att bli minst en termin till på HIS.
Ser verkligen inte fram emot det men hoppas att det kommer att bli lite roligare nu med mattematiken.
Foten är för fucked för att kunna gå någon fysisk utbildning för tillfället...
Ska nog dra igång med fotbollen så får foten må som den vill.
Samt sjukgymnastiken ett par gånger i veckan.

AN*S

Om en vecka - exakt

2009-08-10 17:19:56 Grekland 09 (3)
Så ska vi typ checka in nu!!!
Underbart!

En tvättäkta vikarie

2009-08-09 20:54:26 Livet (3)
Idag har jag allt fått bete mig som en riktig vikarie.
Varför, det berättar jag endast på tu man hand för djäveln det gör mig förbannad.

Lycko mig =)

2009-08-05 15:11:03 Livet (2)
Jag har en bra presentköparfamilj. De känner mig väl iaf!
Jag fick en grön och en gul nagellack, skitsnygga!
En MJ skiva, en vinare, tre snapsglas och gott gott gott iste! :D
Har druckit typ en liter iste redan idag :P

TACK FAMILJEN! <3

Natchochafen förklarar krig?

2009-08-04 21:08:40 Livet (1)
Natchochefen vs natochefen...
Åter igen, Lisa.

Att hänga en sjukgymnast

2009-08-04 21:05:45 Livet (2)
Lisa min lilla kung!
Hon skulle smsa mamma att hon skulle med mig till sjukgymnasten imorn.
"Jag hänger sjukgymnasten imorn kl 10."
Någon som undrar varför mamma blev lite orolig?
:D

Laserdoom + grill med 'the Weckmans'

2009-08-02 09:20:37 Livet (5)
Hade en riktigt skön dag igår med familjen Weckman.
Dagen startade med Laserdoom (kom endast 4 totalt av 11 båda omgångarna.... grr.. illa)
Laserdoom är ju sjukt kul, får svetten att rinna som inget annat och suger musten ur benen. Laserdoom skulle jag vilja ha som sport. Det vore kul. Tänka sig vilka benmuskler man skulle ha då!
Måste ju passa på att påpeka att min pojkvän var sjukt överlägsen men även så överlägsen att hans kväll blev förstörd då han fick vätskebrist och mådde pyton. Allt eller inget är den mannens motto!

Sedan blev det lite bullriding för pojkarna för att de skulle visa vem som hade störst....
Och Martin ger ju allt som vanligt och sitter med kulorna på handtaget i en halvminut.
Dock vann han inte iaf... *fniss*

Vi fortsatte efter detta hem till farbror i Skövde för bad, grill och tjöt.
Gott som f*n var det med mat sen! Riktigt hungriga var vi allihopa för det blev knäpptyst först när maten kom på bordet.

Tack för en underbar dag!

RSS 2.0