21/8 dag 4 Lefkas

2010-06-09 12:08:26 Grekland 09
Haha, aningen sen uppdatering om Grekland.
Men vafan ;)

Vaknade tidigt denna härliga dag och gick ner för att hitta en öppen restaurangs å vi kunde äta frukost, (vi var lite tidiga så de hade inte riktigt kommit igång men vi fick slå oss ner och njuta av utsikten) crepes med choklad och banan blev det idag.


Efter en stund vid poolen gick vi ner till restaurangen som serverar bäst tsatsiki i hela Nidri, köpte med oss lite hem samt den sjukt goda cheesecaken från bageriet och lite druvor. Åt detta på balkongen och bara myste. Cheesecaken låg dock kvar i kylen och fick bli mellis efter ett par timmar vid poolen. Mastig som den är gick bara halva ner men vem klagar på det? Blir ju en mellis till med sjukt god cheesecake då ;) Hopp i poolen!

Senare på dagen blev det som vanligt ett par vändor upp- och nedför den långa gatan i Nidri stad. Idag blev det en promenad lite längre än vanligt bara för att nyfikas om vad som fanns längre bort. Stackars Martin som fick springa in i typ varenda affär i hela Nidri med mig X) tihi. Idag inhandlades det snapsglas, kryddor, olja, örhängen, armband, och nyckelring. Väl hemma återhämtade vi oss två sekunder på rummet för att sedan gå ner till stranden för lite snorkling, blev dock inte mycket till snorkling då några otäckingar satte sig vid våra grejer...


På kvällen käkade vi pizza, tsatsiki och sallad på världens sämsta restaurang.. Väntade typ 1 timma på mat. Zzz.


Promenaden hem genom Nidri var mysig, mysbelysning och massa underhållning i hamnen. Vi stannade för att kolla på lite dansande araber och det var rätt mäktigt.


Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0